A tulajdonos és a séf Stephan Garkisch csapata garantálja a regionális különlegességeket, mint például a Fläminger vaddisznófilé, a Stettiner-Haff-pikeperch, a Linumer-fűszegény borjú vagy a Münsterländer vadgalamb tálon. A Bieberbau saját növény és fűszer kertjében a Barnim Természeti Parkban termesztett fűszerek használatával különleges ízvilágot kölcsönöz az ételeknek. A különlegesen termesztett gyógynövényeket, például bronz édesköményt, Damaszkusz köményt, Tigernutot, Wasabi rakétát vagy Thüringiai koriandert hozzáadják az ételhez levelek, virágok és magvak formájában.
A menü tartalmaz desszert változatokat, például a mákot, a fehér csokoládét, kaptát vagy a Boskoop alma habját. Anne Garkisch sommelier ajánlja az ételekhez illő borokat a kicsi, de finom borlistából.
- Telefon: +49308532390
- E-mail: restaurant@bieberbau-berlin.de
- Weboldal:: http://www.bieberbau-berlin.de
- Étkezési árak: Menü 46/66 €
- Jó tudni: csak vacsora - foglalás ajánlott