A kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával a különféle ízű ételek gondosan készülnek a következetesen magas színvonalon.
Az étterem, amely 2002-ben egy Michelin-csillagot nyert, elegánsnak és kellemesnek nevezhető. Nincsenek bizarr összetevők minden friss és kiváló. Bónuszként a nyáron nyitva tartó tetőtéri teraszról az akropoliszra nyílik kilátás. Ami a tányéron van, valószínűleg egy nappal korábban még a tengerben volt. Ez miatt is a menü változatos, de általában rákot, és homárt tartalmaz. A halászlé, tintahal vagy polip, biztos hogy itt a legfinomabb. Az 60 € séf ajánlata menü is gyakran változik. Itt végre találkozhatunk az egyre ritkább csemegével, az édes kenyerekkel, valamint néha garnélarákból készült kolbász is kapható. Sajnos a kiszolgálás gyakran közömböstől a durváig terjedő skálán mozog.
- Telefon: +302105228400
- E-mail: info@varoulko.gr
- Weboldal:: http://www.varoulko.gr
- Étkezési árak: Menü 60 € - Carte 42/60 €
- Jó tudni: lényeges foglalás